Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Рыболовам Хмельницкого
 
[QUOTE=Север;327449]Stason, треба Вам йти, раптом хлопці Гари Лумиса подарують………..:dk:[/QUOTE
 Даааааааааа- це був би сюрприз)))),то може я ще когось прихвачу і їм шось перепаде??? Тільки якшо пропустимо по пару кружок пива, то  дорою
до дому можна загубити))) ХАй краще на другий день дарують)))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Шановний , я ось не хотів вмішуватись . рахуючи що привід не вартий того ... Але Ви бачу таки натурально КАНКРЄТНИЙ БЕТМЕН !!! Якщо Ви не знаєте що таке РЄПА+ і РЄПА- в постах Стецюка - то пояснюю це додавання або ж зняття РЕПУТАЦІЇ на форумі.Але ящо Вам шановний СУПЕР БЄТМЕН , треба для цього кудись прийти , то приходьте в четвер на зустріч .. Думаю Ви будете приємно вражені ...

   Дуже правильно зробили шо вмішались. У кожного є своя думка, яку він в змозі висловити в КОРЕКТНІЙ формі, по відношенню до інших форумчан. Мені також можливо неприемно починати свою присутність на форумі, з конфлікту. Але в тій ситуації поступити по іншому не міг. Не люблю коли всі на одного, без вагомих на те підстав. Впевнений,  Хмельницькі форумчани в основній своїй масі-гарні та приємні люди. Я розумію що є вже створений певний осередок активних форумчан, які звісно підтримують одне одного. І це правильно. Є також і ті -що згідні зі мною (не буду тиката пальцями). Якщо при зустрічі всі однозначно скажуть що я неправий- вийду з форуму та не буду Вам заважати. Але до тих пір поки цого не сталось, залишаю за собою право писати на цьому форумі)))  
P.S Доречі-чому Ви не клюнули на ВЕЛИКІ РИБАКИ????))))). І останнє БЕТМЕНОМ має ексклюзивне право називати мене тільки Стецюк- всім іншим зась.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Суперовий лящ! Клював вночі чи зранку? Хижака не пробував поганяти?

      Початок нормального кльову був замічений після 20.00. Закидав як найдальше від берега. А потім щоразу ближче, бо він в ночі хоче поніжитись в мілководді під берегом))). З 5 год ранку поступово кидав далі від берега, шо дало певний результат))). Коли розвиднілось пробували і на хижака, але напевно риба відійшла далеко,а лодки у нас не було. Потім пірнали в костюмі з рУЖоМ, але також нічого пристойного не бачили.
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Рыбалка на ляща с ночевкой. Село Куражин Новоушицкого р-на. Засосы и обычная прикормка на ляща Фиш дрим, на крючке пинопласт, на твердое тесто от http://www.cukk.hu/page.php?lang=en&p=2 тоже нормально
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Рыбалка в селе Карповци. Пейзажи красивые. Особенно порадовались радуге после небольшого дождика)))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Славік згоден з тобою на 100%. "+" в рєпу! :dk:
PS. Кому сподобалась така рибалка і він відписувався що так і теба робити - в рєпу "-"!!!:aq:
PS.PS. - Хош сільодки - на базар!:bk:

Кому ти тут хочеш в РЕПУ???? Шось я не бачу кавичок, лапок про які ти пишеш???
(Ти себе в зеркалі бетманом побачив???)--  А на рахунок цього ти правий-для тебе я БЕТМЕН
(ТАК, тоді не питання, її дійсно треба прорідити!!! ПРИХОДЬ!)-- Куди приходити???
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Так ніхто ж не накидався.
Давайте я щераз опишу ситуацію: хлопець виставивши фото гарних карпиків і  сказав що ловив не на платніку і не зарибленому ставку. Якщо так то йому ж одразу і вказали на явний перелов яким не варто хвастатись. Потім же він пояснив що ловив на дядька дядкиного брата свата приватному ставку ---- ось тут усі питання і знімаються і тема закривається. А вказав би він усе ЦЕ одразу так і КІПІШУ цього б і не було.
Я б якби так відловився на платніку теж бувби радий що відбив БАБЛО потрачене на білет і бензин.
Я думаю що усі все зрозуміли и повертатись до цієї теми ми не будемо.:bf:

              Мені сподобалось коли Ви  делікатно кажете (  то йому ж одразу і вказали на явний перелов). Його звинуватили в виловлені ЛАДОШЕЧНИХ карпиків (по фото ми бачимо, шо це не так) , тупі натяки на РЕПУ, послали на базар за сільодкою і т. д. Мені особисто самому було неприемно читати це все. І тому я м*яко)))) людям натякнув (назвавши їх ВЕЛИКИМИ РИБАКАМИ), що потрібно форумчанам помагати та радити, а не ображати.
               Все було зроблено в кращих рибацьких традиціях, наживка закинута (ВЕЛИКІ РИБАКИ). І вони клюнули))))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
А ти прийди на зустріч подивись людям, з якими спілкуєшся в очі, і скажеш всьо що думаєш.... і там же можеш "прорідити і рєпу"....:dl: чи слабо???:at: Ато задовбали вже такі як ти пІсатЄлі постів, мені це нагадує оте собачення карманного зросту, що на подвір'ї гавкати то гавкає, але з буди не вилазить)))))) :cz:
Чи думаєш що комусь щось розчехлиш і докажеш вот такими постами????:bj:

На форумі зарегався зовсім нещодавно і то з 5 разу (через місто Хмельницький не хотіло чогось брати -хоча я тут проживаю). На зустріч обовязково хочу прийти, щоб якомога більче поспілкуватись, та набратись якихось мудрих порад від бувалих рибаків. Сам тільки на початковій стадії цього захоплюючого процесу. Те шо ти кинувся своїх друзяк захищати, це звичайно добре, але де ти був коли вони відверто ображали форумчан??? Не суди, да не судим будеш. От прочитай своє пісьмо, тий сам відразу хАмиШ (це нагадує оте собачення карманного зросту, що на подвір'ї гавкати то гавкає, але з буди не вилазить ) . Шо тобі відповісти тим самим??? Цей форум для взаємних образ, чи для якоїсь науки та поділом цікавої інформації???
Рыболовам Хмельницкого
 
[QUOTE=Voys;326598]Та я все розумію, шкода що мене не всі((((. Я радий і за тебе і за таких як ти (це без іроніі) людей з нормальним матеріальним становищем, здатних витратити купу грошей на поїздку, а рибу відпустити (і це абсолютно нормально), але нажаль риба для багатьох з нас це ще й додатковий продукт харчування, а це те, заради чого ходили на риболовлю наші батьки та діди. і немає жодної різниці чи купити її на базарі чи зловити власноруч, окрім Ваших моральних принципів в математичному сенсі. І судити людину за те що він зловив і з"їв рибу це абсурд. гидко коли наловлять, а вона згниє бо лінь почистити. невже ви ніколи не рвали підсніжники, чи не їли черемшу, рослини які занесені до червоної книги, та ж природа яку ми можемо не залишити дітям (стосовно берегти природу) Чи ніхто з вас не давав хабаря за дитину імбіцила аби ВОНО вступило до медінститу (будь якого іншого вузу) а це наше майбутнє, чи не перевищував швидкість на авто (чи порушував інші ПДД) наражаючи на небезпеку усіх учасників руху а не лише своїх недоумків родичів,чи друзів. (це стосовно порушення законодавства) Та і стосовно риболовлі неодноразово чув про такі їхні порушення від самих авторитетних форумчан, але це при особистому спілкуванні, а на форумі всі чесні та чемні. Тільки одного разу одна коаліція чмирить за "хлопнути дверима" (думаю всі активні зрозуміли про що я), а потім опозиція дає відповідь коаліції по судаку легріна. Просто себе ми не бачимо нажаль((((([/QU

Ти шо таке писати!!!! Ще образиш великих рибакІв. Вони замість того, щоб дати якусь мудру пораду, чи щось пояснити, відразу накидаються на людину. А в одного даже РЄПА зачухалась-чуть не луснула (може треба прорідити???).
              А в таланті написання поста- дійсно мастак))))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Славік, для кого ти цю таблицю виложив? Сумно, що є дуже багато людей для яких ловити і забирати ладошечного карпа "в порядке вещей", вони навіть не можуть усвідомити того, що від них хочуть добитися цими постами, адже для них це норма життя.

P.S. Пропоную закрити цю тему і нехай кожен залишається при своїх інтересах.

Всі і все усвідомили!!! Просто непотрібно накидатись на людину, тіпа ми такі" ВАЖНІ" рибаки, а ти тут нам картіну портиш. МОже він кращий рибак за нас всіх. Хотів порадуватись своїм уловом, я особисто за нього порадів. На початку літа на платніку за 50грн наловив ще більше ніж в нього на фото. Але після таких коментарів навряд чи хтось наважится виставляти фотки.
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Вот така во і рибалка вийшла з пятниці на суботу:dm:

Нормальная рыбалка)))). Никого не слушай-это они от зависти, отпускают токо на камеру, а потом хвастаются. Лучше здай место (можно в личку) или возьми с собой в следующий раз. Есть машина)))
Рыболовам Хмельницкого
 
Цитата
Мужики подскажите по ставу в с. Чабаны. Какая рыба, на что ловить, цена билета, сколько ехать от города? Спасибо.

Ехать туда 30 км. Цена билета 50грн. Есть карп, карась, щука-но ща клёва нет. Был тама в понедельник на 15 рыбаков два карпа на 1.2 кг и у меня два карася по 300гр. Орендатора все проклинают)))) он ходит обиженный. Может после дождей что то и будет.
Ловля подольских карпов
 
4 сент. бЫл в Чабанах. С 5 утра и до 19 вечера два карася по 300гр. У соседей, которые сидели всю ночь ни одной поклевки. Орендатор в панике))) народ не приезжает(((. А ещё три недели назад, на дамбе две удочки было много не успевал заряжать.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!